vineri, 30 aprilie 2010

Progrese 19-20 luni

-am inceput sa-i dau lapte de vaca din canuta cu tut si ea spune ”papi” la lapte; ba chiar a cerut singura "papi" in seara asta cand a vazut ca vin cu canuta ei. Desigur, dupa aceea a cerut si titi :))

-daca ii spun: "Eu te iubesc, tu ma iubesti?" imediat ma prinde si ma strange in brate, de gat, de picioare, de unde apuca, isi manifesta foarte clar dragostea; iar faza cu pupatul din proprie initiativa se pare ca nu a fost un episod singular, ma pupa tot mai des fara sa-i cer, repetand de multe ori jocul nostru cu pupatul ambilor obraji, nas etc.;
-dupa o pauza in care nu a prea anuntat cand face kk, azi s-a cerut de 3 ori la olita (adica a zis "caca") si de fiecare data a facut; suntem pe drumul cel bun.

-cand plecam cu masina ii spunem sa mearga la scaunelul ei si ea merge repede pe partea dreapta a masinii, unde stie ca e scaunul ei.

-pe 9 mai i-a iesit al 3-lea canin, dreapta jos;

-s-a urcat singura in patul nostru, prin 10 mai;

-pe 19 mai ne uitam la Baby Einstein, numbers nursery si cand a aparut cifra 1, a zis "mami, unu!" Apoi l-a mai recunoscut pe "tiei"=trei si pe "tatu"=patru;

-zice "badii" la bani, asta dupa ce s-a jucat cu niste monede;

-In 15 mai a inceput sa spuna altfel cum o cheama: nu mai zice doar "iii" ci un fel de "llia"=Eliza, "Mia" = Maria, "Utei"= Musat :)

- a inceput sa construiasca din proprie initiativa;

-se chinuie sa se incalte singura;

-zice "babo"=bravo si bate din palme;

-a descoperit ca are buzunare la pantaloni si isi baga mainile in ele;

-in 23 mai, duminica, vorbeam cu fratele si cumnata mea pe mess si ea statea langa mine si o vedeau pe webcam. La un moment dat a inceput sa zica "pute, pute" si repeta intr-una. Am intrebat-o: cine pute? Si ea zice: "caca" si se bate cu mana pe scutec :))
Mai tarziu a inceput sa o strige pe cumnata mea "Mio! Mio!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu